Corona Virüsü (COVID-19) Nedir Bu hastalık ?

COVID-19 halk adıyla Corona virüsü birden fazla kötü niyetli bakterilerin birleştirilmesi yada birleşmesi sonucunda mutasyona uğruyarak oluşmuş ve solunum yolu aracılığıyla bulaşabilen bir virüs çeşitidir.
Oluşmuş bu virüs 14 gün yumurtada kalma süresi vardır.Peki bu virüs ile nasıl mücadele etmeliyiz neler yapmalıyız yada yapmamalıyız.
  1. Sağlık bakanlığının sunduğu 14 kuralı mutlaka uygulayın.
  2. Aile içinde ve toplum içinde bu virüsü gözünüzde büyütmeyin unutmayınki Corona Virüsü alacağınız tedbirden daha üstün değildir.
  3. Kronik hastalığa sahip olan herkes bu süreçte kendisine daha çok önem vermeli ve diğerlerine göre birazdaha çok tedbirli olmalıdır.
  4. Yaşlılarımız 60 65 yaş üstü herkes bu süreçte gerekmedikçe dışarı çıkmamalı evde kendilerini izore etmelidir kronik hastalar gibi yaşını almış insanlarda diğer insanlara göre daha çok tedbirli olmalıdır.
Ortayaş,genç ve çocuk yaş grupları gerekmedikçe dışarı çıkmayıp evde kalırsa bu hastalık Allah ın izniyle vatanımıza milletimize çok zarar vermeden def olur gider.
Bu virüsün nasıl çıktığı artık çok önemli değil bu virüs ün nasıl defedileceği ve nasıl öldürüleceği merak edilen soru olmalıdır .
Sağlık Bakanlığına laf eden arkadaşlar sağlık bakanlığı neden bizden gizliyor diyipte halkı ayaklandırmaya çalışan kişiler hem Bilişim Suçları Bürosu tarafından hemde bizim tarafımızdan takibe alınacaksınız.
BU SÜREÇTE SAĞLIK BAKANLIĞI ELİNDEN GELENİN ÇOK ÜSTÜNDE ŞEYLER YAPTI DÜNYAYA ÖRNEK OLDU TÜRKİYEYİ DÜNYAYA BİR KEZ DAHA DUYURDU 3 SAATLİK TARAMAYI BULDUĞUMUZ KİTLE 90 DAKİKAYA DÜŞÜREN İLK VE ŞUANDA TEK ÜLKEYİZ VE HALA ÜLKEYİ KÖTÜLEMEYE ÇALIŞAN ŞEREF YOKSUNLARI VAR BUNDAN SONRA GÖZÜNÜZÜN YAŞINA BAKMAYIZ SON UYARIMIZ!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya gönülden minnettarız bu salgının en başından beri elinden gelen herşeyi hatta daha fazlasını yapan kahraman isim.
Türk Siber Güvenlik






Türk Siber Güvenlik Genel Yönetim Kurulu
İnstagram
Forum

Yorum Gönder

0 Yorumlar